Autor: Märt (---.39.205.84.cust.hbb.no)
Kuupäev: 05.06.17 23:10
Proovin natuke veel omi mõtteid väljendada, midagi nagu oleks veel minus, mis tahab avaldamist.
Tegelikult on tegu vanade juttudega, aga ma läbi elukogemuse avaldan neid aina uuemas vormis, ketran vanu teemasid, nagu filmidega, et arvutigraafika areneb ja eriefekte tuleb juurde. Tänu sellele, et mina olen pääsenud ühiskonda inimeste keskele võtavad ka minu see olevad jutud, mustriread uue kuue vahel tekitades inimeses tunde, et jah nii on. Et ma satun olema just õigel ajal õiges kohas ning olengi tehtud mees. No alanduseõppetunde on ka veel, alles paar minutit tagasi sain ühe, aga siin oli olemas kasulik realisatsioon, inimesed mu ümber on teravama mõistusega kui mina, märkavad rohkem detaile. Mina elan omas mullis ja jälgin oma pisikesi asju, muu nagu enam ei huvitagi. On asju, mida ma nüüd mõistan tagantjärgi, kasvõi mingid detailid, mis on toimunud minul kui olen isaga suhelnud, need perekondlikud asjad on mulle alati rasked olnud. Et teatud isa käitumine mida ma olen talunud ainult selletõttu, et olen alandlik olnud, minus on alandlikust, muidu oleks asi jälestav. Et on midagi ,mis on hoogu kogumas, need on ärritajad mida vaja selleks, et mina tunneksin ennast alandatult, need ärritajad on aina tugevemaks muutunud, välised nähtused. Ma loodan, et asi väga lappesse ei lähe minu osas, kuskil peab ju piir olema, on need siis mingid seaduses mis loodud on meil asju reguleerima või mingid eetilised tõekspidamised, alandust on mulle vaja olnud selleks, et mõistaksin enamat, aga mulle ei meeldi kui seda tehakse enesele mõnu saamiseks, et keegi naudib seda teadlikult, on asju mida nautida ei ole vaja, see ei ole see teema, et kas panen paugu nüüd patja või siis naise sisse. Kõik lihtsalt ei ole vajalik ja ma hindan kui osa inimesed teevad asju lihtsalt läbi mingi mulli või tunde, et nad ise niiväga ei teadvusta asja sisu või, et mida see tegelikult esile kutsub. Eneses väljendust otsiv kurjus või siis hoopis valgus, erinevus on olemas. Vahel mul õnnestub ise endale midagi sarnast korraldada, mis hetk tagasi toimuski, minu käitumine oli õige ja eesmärk siiras, aga ma jäin siiski natuke rumalasse rolli, mis on kasulik mulle, siis ei nõuta minult liiga palju, ei anta vastutada mida ma teha ei taha sest ma ei taha olla munn, ebateadlik munn. Vastutada võib, aga siis peavad ka tingimused minu jaoks olema nii soodsad ja head, et ma saan kogu asja läbiviia nii nagu on eetiline ja kena. Nüüd eemaldusin oma jutuga algmõttest millest ma tulin siia rääkima, aga jõudsin otsaga sinna, mis tundsin natuke varem. Oli naine minu sees ja ta ütles, et osad inimesed ebateadlikult oskavad ennast hoida nendest sittadest ja keerulistest suhetest positsioonidest, ehk see võib olla mingite süvakihtide muster, lihtsaim viis pasa vastuamise eest hoidumiseks...ehk et ollagi natuke rumal või nii selleks, et mitte teha paska tööd. Paska tööd võivad teha need kes naudivad selle tulemusest ja need ongi sageli emotsionaalsed imbetsillid, nad pannakse tanki ja kui on õnne siis saavad nad sealt omad realisatsioonid muutudes paremateks inimesteks tallates üle karja, hävitades enda teele jääva, see on nende rituaal, see on maailma juhtiva inimese rituaal. Natuke kehvad harjumused ja kui nad kord taipavad siis on juba liiga hilja, ehk siis nende inimeseks saamise teekond nõuab liiga palju ressurssi kasvõi inimressurssi orjatööl või hukunud hinged sõdades. Oskus on teha sisemisi rännakuid ja seal kogeda, vastav alkeemiline protsess kus sa saad realisatsiooni. Et see naishääl eks nähtavasti teab Sassi elulugu oleks nagu mulle midagi öelnud, kasulik on lolli mängida et mitte saada inimeseks kes peab vastutama. Siin on nüüd mitmeid tahke, mina neid ei lahka. Tekkiis hoopis soov endale uus tee teha ja rääkida, et mingit sassi prosüüri või raamatukest olen lugenud kus ta vahel teeskles ametivõimudele kuku olemist, mina saan aru nii, et ma ei pruukinud kuulda otseselt naishäält mulle seda ütlemas, aga olid kellegi energiad üsna tugevad ,mis resoneerusid minus oleva mingi koodimustriga ja see oli just see kunagine prosüür kus sass kirjeldas oma toiminguid. Olen veendunud või tahan olla kindel, et need energiad mida kogen ei ole ainult minu sisemine süntees vaid saan ka infot väljaspoolt, noh mingi tagasihoidlik kogemuski on olemas. Et meile ei öelda, me ie kuule palveid, aga kogeme inimeste soove ja vastavalt sellele milline on koodijupp meil sees olemas saame me teadmisi ja teadvustusi. Koodijupp on ise ka rohkem nagu kest, portselanvaas, on oluline milline, millises vormis see koodijupp meis esineb.On lihtsalt energiad, signaalid mis me vastuvõtame, iga inimene võtab vastu signaale kui ta istub maailmakohvikus ja me saame sellest mõtteid, vähegi energiatega resoneeruvad koodijupid leiavad elu teadvustuse meie aju pinnakihtides. Et teatud informatsiooni levik on kuritegelik, teatud koodi levitamine on ohtlik. Jällegi, milline on vaas, kas tolm on pealt pühitud. Sensuur netis võib olla vajalik, hukkamisvideod, mis terroristide rühmitus teinud on on ohtlik materjal laste käes, ometi on noori kes neid videosid otsivad ja levitavad. Tundlik materjal ei vaja avalikustamist. Minu materjal ei ole tundlik või siis on puudulik süsteem, mis ei ole võimeline andma mulle vastatavt inimest kes minu sees oleva infoga tööd teeks. A la professionaalne huvitatud psühhiaater. Et kas oleme mitte piisavalt arenenud, süsteemis augud või materjal on leebe ja ohutu. Loodan südamest, et materjal on leebe ja ohutu, asi läbimõeldud ja teadlik.
Teen ühe tee veel ja siis ehk tiksub veel miskit siia, näis, lubadust ei anna.
|
|