Autor: Märt (---.dyn.estpak.ee)
Kuupäev: 11.05.17 20:41
Tartu on tore linn, piisavalt erksaid noori, Helsingis neid ikka ei ole sedasi kohvikutes ja pubides. Esimene koht kuhu istusin täitus sellistest rähmastest isenditest, otsustasin natuke edasi liikuda järgmisesse kohta ja see oli see õige. Valdavalt kahekümnesed naisisendid. Üks neiu oli selline, et jäin kohe mõtlema kus ma teda näinud olen, nii tuttav kõik, reaalses elus kuskil, unes midagi sarnast, aga äratundmine oli. Võtsin järgmise alkoholi vaba õlle ja ta tuli samal ajal kassa juurde endalegi joogipoolist ostma. Küsisin, et kust tema esiemadisad pärit on, et sa oled nii eksootilise välimusega, no vanemad olid tal tema kinnitusel ikka mõlemad eestlased. Jälgisin teda vaikselt kogu õhtu, armas ja ihaldusväärne samal ajal, just sellist naist tahaks endale ja just sellisesse naisesse võib armuda ühe õhtuga. Paraku meie kontaktid omavahel seal kohvikuleti taga toimunuga piirdusid. See ongi see, et sa tunned ära ja lähened mina vahel teen nii, aga mitte ükski naine ei ole vastanud sellele või tulnud ise oma äratundmise peale minu juurde. Asi on nihkes.
Olen nüüd 5 päeva kaine olnud, homme tehakse mulle süst, mis peaks eemaldama alkoholi iha, kui õnnestub kõik siis ma olen valmis edasi end tuunima ja kümme aastat ootama kuni sarnasel tüdrukul keda ma täna kohtasin koguneb mehe või meeste kogemus, mina olen siis 40 ja tema 30 võtaksin ta naiseks ja ma teaksin, et ta on saanud endale hea mehe ning mina oleksin üliõnnelik, ei mingeid kompromisse, mis puudutab minu tundeid ja siseelu, algusest peale iga noot on omal kohal.
Ma loodan, et õnnestub, vabanen alkost, vaimne asi muutub stabiilsemaks ja ehk isegi õnnestub natuke füüsilist poolt atraktiivsemaks tuunida enesel.
Tartu on linn kus võiks elada, aga mul lihtsalt ei ole neile midagi pakkuda mille eest nad oleksid nõus mulla maksma, lunastama pileti sellele karussellile.
Mingi erksus ja kirkus on siin noortel silmas, tegelt ka, isegi neil soomlastel kes siin viibivad ja muud rahvused.
Minul on otsad lahtise, ei tea kuhu järgneva paari kolme nädala jooksul maandun, Helsingi, Lapimaa või Norra, kindlasti on veelgi variante mille peale hetkel ei oska tullagi.
Mul on hea meel, et selle tüdruku äranägin, peajagu kõigist üle, täiuslik komplekt, sellist asja kogedes hakka või imedesse uskuma.
|
|